ارائه خدمات مشاوره

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران

شناسه : 595 03 ژانویه 2019 - 19:48 1036 بازدید ارسال توسط :

ارائه خدمات مشاوره به شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران (وزارت نیرو) بابت تهیه اسناد، تنظیم قرارداد و برگزاری مناقصه پروژه سد و نیروگاه کارون 2 به روش BOT و پروژه نیروگاه سد تلمبه ذخیره ای سیاه بیشه به روش BOO

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران
پ
پ

ارائه خدمات مشاوره و آموزش

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در سال 1368 تاسیس شد. رسالت این شرکت بالفعل نمودن بخش قابل توجهی از پتانسیل‌های کشور در زمینه انرژی برق‌آبی و توسعه تاسیسات در زمینه ذخیره و انتقال آب است.  شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برای اجرای رسالت مذکور به ایفای نقش کلیدی در یکپارچه‌سازی تصمیم‌ها در حوزه مطالعات و توسعه سازه‌ها و تاسیسات برق‌آبی، دخالت مستقیم در مدیریت اجرایی طرح‌ها، کمک به بهبود ظرفیت‌ها در داخل کشور از طریق توسعه بخش‌های مهندسی و اجرایی خصوصی و نهایتا ارتقا سطح صنعت مدیریت آب و برق کشور همت گماشته است.
شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران هم‌اکنون بالغ بر 4 نیروگاه را با ظرفیت حدود 3500 مگاوات ساخته و مورد بهره‌برداری قرار داده است و 7 طرح نیروگاهی را نیز با ظرفیت 7 هزار مگاوات در دست اجرا دارد که تا پایان برنامه چهارم وارد مدار خواهد شد. این شرکت همچنین مطالعه بیش از 16 هزار مگاوات نیروگاه را نیز در دست مطالعه دارد.
http://www.iwpco.com/
سد کارون 3
سد و نیروگاه کارون 3 در 28 کیلومتری شهرستان ایذه در شمال شرق استان خوزستان و روی رودخانه کارون ساخته شده و هم‌اکنون بلند‌ترین سد بتنی ساخته شده ایران است.
پس از آبگیری سد کارون 3 و قطع ارتباط جاده‌ای بین دو استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری جهت برقراری دوباره این ارتباط دو دهنه پل بر روی دریاچه سد کارون 3 با طول‌های عرشه 336 و 214 متر ساخته شده است.
اهداف طرح
– بالا بردن قدرت تنظیم آب برای مصارف شرب و کشاورزی
– تولید انرژی برق‌آبی
مشخصات سد 
نوع سد: بتنی دو قوسی
ارتفاع سد از پی: 205 متر
عرض سد در پی: 29.5 متر
طول تاج: 462 متر
عرض تاج: 5.5 متر
حجم مخزن: 3 میلیارد متر مکعب
مشخصات سرریز 
سه نوع: اوجی – روزنه‌ای – آزاد
ظرفیت تخلیه: 13300 متر مکعب در ثانیه
مشخصات نیروگاه
سد سیاه بیشه
طرح سد و نیروگاه سیاه بیشه در 125 کیلومتری شمال تهران و در 10 کیلومتری شمال تونل کندوان در مسیر رودخانه چالوس در دست ساخت است. این طرح دارای دو سد بالا‌دست و پایین‌دست است. در مواقعی که مصرف برق در کشور کم و تولید سایر نیروگاه‌هابیش از مصرف باشد، آب انباشته شده در سد پایین‌دست به سد بالا پمپاژ شده و در آن، با مصرف برق موجود در شبکه ذخیره می‌شود و در ساعاتی که نیاز به مصرف برق بیش از توان تولیدی نیروگاه‌های کشور باشد توربین‌های این نیروگاه مانند نیروگاه‌های معمولی عمل کرده و با استفاده از ذخیره آب سد بالا‌دست به تولید برق می‌پردازند.
اهداف طرح
– ایجاد تعادل در شبکه مصرفی کشور در ساعت‌های پربار و کم بار مصرف
– تولید انرژی برق‌‌آبی با ظرفیت 1040 مگاوات در ساعت‌های پر بار – مصرف
– مصرف انرژی الکتریکی با ظرفیت 960 مگاوات در ساعت‌های کم بار مصرف
– کاهش هزینه‌های استهلاک نیروگاه‌های حرارتی به میزان سالانه 19میلیون دلار

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.