ارزیاب ملی

تعالی سازمان (EFQM)

شناسه : 1568 03 مارس 2009 - 0:04 606 بازدید ارسال توسط :

دکتر گرشاسب خزائنی از سال 1387 با مجموعه جایزه تعالی سازمان به عنوان ارزیاب همکاری داشته و سازمان های متعددی مانند تراکتورسازی، سایپا یدک، آسیا تک و …. را ارزیابی نموده است. همچنین به عنوان مشاور سازمان های متعدد مانند صدرا، موسسه علوی، پژهشگاه زلزله و مهندسین مشاور همکاری داشته است و توانسته است جایزه تقدیرنامه چهار ستاره تعالی سازمانی را برای شرکت مهندسین مشاور دریافت نماید.

تعالی سازمان (EFQM)
پ
پ

ارزیاب جایزه ملی

تعالی سازمان (EFQM)

جایزه تعالی سازمانی الگویی برای مدیریت سازمان ها و شرکت ها می باشد که می توانند با الگو گیری از سازمان های برتر جهانی، در مسیر رشد و توسعه کسب و کار خود برای رسیدن به موفقیت پایدار راهنمائی کند. با کمک ارزیابی صورت گرفته در فرایند جایر ملی تعالی سازمانی و کمک گیری از مدل تعالی سازمانی، مدیران می‌تواند فرصت های بهبود سازمان خود را شناسائی کرده و با برطرف سازی نقاط ضعف و توسعه نقاط قوت به هدف کلان تعالی یعنی دستیابی به رشد مداوم و پایدار دست یابند. ارزیابی جایزه به صورت نظام مند و توسط ارزیابان تربیت شده صورت میگیرد و سالانه برترین شرکت های کشور توسط دبیرخانه جایزه تعالی مستقر در سازمان مدیریت صنعتی معرفی می گردند.

دکتر گرشاسب خزائنی از سال 1387 با مجموعه جایزه تعالی سازمان به عنوان ارزیاب همکاری داشته و سازمان های متعددی مانند تراکتورسازی، سایپا یدک، آسیا تک و …. را ارزیابی نموده است. همچنین به عنوان مشاور سازمان های متعدد مانند صدرا، موسسه علوی، پژهشگاه زلزله و مهندسین مشاور همکاری داشته است و توانسته است جایزه تقدیرنامه چهار ستاره تعالی سازمانی را برای شرکت مهندسین مشاور دریافت نماید.

سطوح تعالی در جایزه ملّی تعالی سازمانی

سطوح تعالی، سازمان‌ها را در دستیابی به تعالی متمایز می‌كند و میزان موفقیت آنها را در دستیابی به تعالی، نشان می‌دهد. جایزه ملّی تعالی سازمانی، دارای سطوح زیر است:

تندیس‌های بلورین، سیمین و زرّین

تقدیرنامه برای تعالی

گواهی تعهد به تعالی

فرآیند جایزه در هر كدام از این سطوح و در هر كدام از بخش‌های جایزه ملّی تعالی سازمانی به تفكیك به اجرا گذاشته شده و برندگان هر یك از سطوح در هر گروه، بطور جداگانه انتخاب و معرفی می‌شوند.

سازمان‌هایی كه به هر یك از سطوح تعالی دست پیدا كنند، می‌توانند از نشان مربوط به همان سطح (نشانهای تعالی) در تبلیغات خود استفاده كنند. دستیابی به هر یك از سطوح فوق به میزان امتیاز كسب شده در ارزیابی بستگی دارد.

“سازمان سرآمد سال” در هر دوره جايزه معرفي مي‌شود.

سازمان سرآمد سال سازماني است که تنها برنده سطح تنديس زرين در بالاترين بازه 50 امتيازي در آن سال است. در صورتي كه در بالاترين بازه 50 امتيازي بيش از يك سازمان برنده تنديس زرين وجود داشته باشد؛ يکي از اين سازمانها، توسط کميته داوري به عنوان سازمان سرآمد در آن سال انتخاب و معرفي مي‌شود.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.